top of page
016_LABO_CopyrightCOBAPhotography_WebRes

Day-to-day social content

​Consequent posten op een vluchtig medium zoals social media vraagt héél veel beeldmateriaal. Wil je jouw professionele foto’s aanvullen met extra beelden om social mediakanalen up-to-date te houden? Dan is mijn day-to-day fotografiebundel vast iets voor jou.

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig: ik volg jou of je team in je dagelijkse bezigheid met mijn iPhone en schiet kiekjes op mooie, onverwachte momenten. Zo verzamel ik in een mum van tijd een database aan spontane beelden. Daaruit maak ik een selectie van zo’n 100 foto’s op basis van Instagram-waardigheid die ik meteen bewerk en aan jou terugbezorg. Beeldmateriaal genoeg, dus geen excuus meer om niet te posten!

Info en prijzen >>

Personal branding

​Als vrouwelijke ondernemer heb je heel wat bordjes in de lucht te houden en weet je dat professioneel beeldmateriaal jouw merkverhaal kracht zal bijzetten. 

Hoe je daaraan begint? Teamwork makes the dream work: Ik werk met een team van vaste fotografiepartners die exact weten hoe ze jou, jouw team of onderneming prachtig op beeld kunnen zetten, maar de juiste setting is van goudwaarde om de foto’s ook bij jouw brand te doen passen. Daarom reken je op mij voor de finishing touch qua styling en allround organisatie van de

shoot.

Info en prijzen >>

068_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes
030_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes

Bedrijfsshoots

Een bedrijfsshoot nodig voor jouw website, brochure of social media? 

We brengen jou en je werknemers smaakvol in beeld in jullie natuurlijke werkomgeving. Dacht je aan keurige portretfoto’s of een originele teamfoto? Van de volledige organisatie voor, tijdens en na de shoot tot de styling van de set kan je vertrouwen op een professionele begeleiding.

Info en prijzen >>

bottom of page