068_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes

Personal branding

​Als vrouwelijke ondernemer heb je heel wat bordjes in de lucht te houden en weet je dat professioneel beeldmateriaal jouw merkverhaal kracht zal bijzetten. 

Hoe je daaraan begint? Teamwork makes the dream work: mijn vaste fotografe Anila Coba weet exact hoe ze jou prachtig op beeld kan zetten, maar de juiste setting is van goudwaarde om de foto’s ook bij jouw brand te doen passen. Daarom reken je op mij voor de finishing touch qua styling en allround organisatie van de shoot.

Hoe werkt het?

 

  1. Voorbereiding: Het begint met een analyse van je bestaande website en huisstijl. Zo krijg ik een idee over hoe we je onderneming het beste voorstellen en wat de foto’s precies moeten vertellen.

  2. Kennismaking: Via videocall leren we elkaar beter kennen en luister ik naar jouw verwachtingen en ideeën.

  3. Look & feel-bepaling: Op basis van ons gesprek ga ik aan de slag met moodboards om jouw visuele identiteit te creëren en die voor te leggen aan de fotograaf.

  4. Planning en styling: Je ontvangt tijdig een dagplanning en ik geef je op voorhand ook enkele tips mee voor je kledij of attributen die van pas kunnen komen tijdens de shoot.

  5. Camera ready, go: Afhankelijk van de omvang van de shoot ben ik een uurtje of twee voor aanvang aanwezig om de locatie fotoklaar te maken zodat de fotografe meteen gefocust van start kan gaan. We zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen zo voor een vlotte flow om binnen de voorziene tijdspanne een mooi resultaat te bekomen. Efficiency is key!

 

Een leuke extra: tussendoor leg ik behind-the-scenes momenten vast die je direct kan delen op social media.

 

Info en prijzen >>

 

Optioneel:

Visagie –Wil je extra shinen voor de camera? Op jouw vraag schakel ik de hulp in van een professionele visagiste die je make-up tot in de puntjes verzorgt.

Locatie – € 175: Heb je zelf geen geschikte locatie? Tegen een meerprijs ga ik graag op zoek naar een plek die perfect aansluit bij jouw personal brand.

Bedrijfsshoots

Een bedrijfsshoot nodig voor jouw website, brochure of social media? 

We brengen jou en je werknemers smaakvol in beeld in jullie natuurlijke werkomgeving. Dacht je aan keurige portretfoto’s of een originele teamfoto? Van de volledige organisatie voor, tijdens en na de shoot tot de styling van de set kan je vertrouwen op een professionele begeleiding.

030_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes

Hoe werkt het?

 

  1. Voorbereiding: Ik analyseer je huidige website en huisstijl om een idee te krijgen over hoe we jouw bedrijf het beste voorstellen.

  2. Kennismaking: Via videocall gaan we dieper in op de boodschap die je in beeld wil brengen: wens je een reeks enthousiaste teamfoto’s, wil je je nieuw kantoor in de kijker zetten… Ik luister graag naar jouw verwachtingen en ideeën.

  3. Look & feel-bepaling: Op basis van ons gesprek stel ik moodboards samen die helpen om de gewenste stijl door te briefen aan de fotograaf.

  4. Planning en styling: Ik bezorg op voorhand een planning voor het verloop van de shoot en geef enkele tips mee voor de kledij van je werknemers.

  5. Camera ready, go: Op de dag zelf ben ik van tevoren aanwezig om de locatie fotoklaar te maken, je werknemers te briefen en hen op hun gemak te stellen. Terwijl Anila haar ding doet, zie ik erop toe dat alles binnen de opgestelde timings geshoot raakt. Zo wordt het voor iedereen een fijne teambeleving!

 

Een leuke extra: tussendoor leg ik behind-the-scenes momenten vast die je direct kan delen op social media.

 

Info en prijzen >>

Day-to-day social content

​Consequent posten op een vluchtig medium zoals social media vraagt héél veel beeldmateriaal. Wil je jouw professionele foto’s aanvullen met extra beelden om social mediakanalen up-to-date te houden? Dan is mijn day-to-day fotografiebundel vast iets voor jou.

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig: ik volg jou of je team in je dagelijkse bezigheid met mijn iPhone en schiet kiekjes op mooie, onverwachte momenten. Zo verzamel ik in een mum van tijd een database aan spontane beelden. Daaruit maak ik een selectie van zo’n 100 foto’s op basis van Instagram-waardigheid die ik meteen bewerk en aan jou terugbezorg. Beeldmateriaal genoeg, dus geen excuus meer om niet te posten!


Maak een afspraak >>