top of page
0011-GHBV-27052021-CopyrightCOBAPhotography-WEB.jpg

Hospitality

 

Ben je eigenaar van een hotel of restaurant en heb je aantrekkelijk beeldmateriaal nodig voor de promotie? Of Met de juiste aankleding zorg ik ervoor dat de beleving goed zit en jouw klanten of werknemers 100% mee zijn in jouw verhaal. Je zal versteld staan hoe de juiste kleurencombinaties, verfijnde decoratiekeuzes en frisse bloemen een ruimte kunnen opfleuren.


Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Personal branding

​Als ondernemer heb je heel wat bordjes in de lucht te houden en weet je dat professioneel beeldmateriaal jouw merkverhaal kracht zal bijzetten. 

Hoe je daaraan begint? Teamwork makes the dream work: Ik werk met een team van vaste fotografiepartners die exact weten hoe ze jou, jouw team of onderneming prachtig op beeld kunnen zetten, maar de juiste setting is van goudwaarde om de foto’s ook bij jouw brand te doen passen. Daarom reken je op mij voor de  allround organisatie en finishing touch van de shoot.

068_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes
030_AdvocatenCottyn-CopyrightCOBA_WebRes

Bedrijfsshoots

Een bedrijfsshoot nodig voor jouw website, brochure of social media? 

We brengen jou en je werknemers smaakvol in beeld in jullie natuurlijke werkomgeving. Dacht je aan keurige portretfoto’s of een originele teamfoto? Van de volledige organisatie voor, tijdens en na de shoot kan je vertrouwen op een professionele begeleiding.

bottom of page