top of page

STYLING

24-Royaux Chape-WebRes.jpg

Personal Styling 

Kan je kledingkast wel wat liefde gebruiken en mis je inspiratie om de juiste outfits samen te stellen? Ik maak er werk van en begeleid je graag op weg naar een nieuwe look in twee fases:

 

Wardrobe planning

Eerst gaan we shoppen in jouw eigen kleerkast zodat ik een idee krijg van jouw smaak en welke items je al hebt. Daarmee ga ik creatief aan de slag om een aantal nieuwe outfits samen te stellen die ik als houvast voor je vastleg op foto. Terwijl ik jou en je garderobe beter leer kennen, geef ik tips mee over welke basisstukken je nog te kort hebt en waar je die kan shoppen. Vervolgens maken we samen een lijstje op van welke stuks onmisbaar zijn per seizoen.

 

Personal shopping

Nadat we samen jouw kleerkast bekeken hebben, gaan we op pad. Ik leer je graag de kunst van efficiënt shoppen en neem je mee naar een enkele winkels op zoek naar een stijl die je op het lijf geschreven staat. We selecteren samen enkele kledingstukken die niet mogen ontbreken in jouw garderobe, waarbij ik je ideetjes meegeef over verschillende combinatiemogelijkheden.

Styling sessie: the perfect style for the new you

Ben je op zoek naar een symbolische closure na een ziekte of als nieuwe start na een bevalling.

Dan kan het zijn dat je vindt dat jouw garderobe helemaal niet meer bij je nieuwe look past. We gaan samen door jouw kledij en stellen nieuwe looks samen die helemaal op the new you zijn afgestemd, of gaan we samen shoppen.

Info en prijzen >>

 

 

 

Interieur

 

Ben je eigenaar van een hotel of restaurant en heb je aantrekkelijk beeldmateriaal nodig voor de promotie? Of wil je een sfeervolle setting creëren in je bedrijf of onderneming? Met de juiste aankleding zorg ik ervoor dat de beleving goed zit en jouw klanten of werknemers 100% mee zijn in jouw verhaal. Je zal versteld staan hoe de juiste kleurencombinaties, verfijnde decoratiekeuzes en frisse bloemen een ruimte kunnen opfleuren.

 

Styling nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

23-Royaux Chape-WebRes.jpg
bottom of page