top of page

STYLING

09_25_23_LUYS_Celinestyling_svpphotography_014.jpg

Personal Styling 

Kan je kledingkast wel wat liefde gebruiken en mis je inspiratie om de juiste outfits samen te stellen? Ik maak er werk van en begeleid je graag op weg naar een nieuwe look.

 

Closet Clean Up 

Shoppen in jouw eigen kleerkast zodat ik een idee krijg van jouw smaak, welke items je hebt en welke stuks je beter niet meer draagt. Daarmee ga ik creatief aan de slag om een aantal nieuwe outfits samen te stellen die ik als houvast voor je vastleg op foto. Terwijl ik jou en je garderobe beter leer kennen, geef ik tips mee over welke basisstukken je nog te kort hebt en waar je die kan shoppen. Vervolgens maken we samen een lijstje op van welke stuks onmisbaar zijn per seizoen.

 

Personal shopping

Ik leer je graag de kunst van efficiënt shoppen en neem je mee naar een enkele winkels op zoek naar een stijl die je op het lijf geschreven staat. We selecteren samen enkele kledingstukken die niet mogen ontbreken in jouw garderobe, waarbij ik je ideetjes meegeef over verschillende combinatiemogelijkheden.

Styling sessie: the perfect style for the new you

Ben je op zoek naar een symbolische closure na een ziekte of als nieuwe start na een bevalling.

Dan kan het zijn dat je vindt dat jouw garderobe helemaal niet meer bij je nieuwe look past. We gaan samen door jouw kledij en stellen nieuwe looks samen die helemaal op the new you zijn afgestemd of gaan we samen shoppen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

30-Royaux Chape-WebRes.jpg
23-Royaux Chape-WebRes.jpg
bottom of page