STYLING

 

  • Fashion & beauty

 

Come on, vogue! Als modestyliste is het mijn tweede natuur om uit te pakken met verrassende kledingcombinaties. Ik heb altijd zin in een modeshow of fotoshoot en bereid zorgvuldig alle looks voor. In samenwerking met een professioneel team van visagisten, foto- en videografen maak ik het plaatje helemaal af.

 

Eerder op zoek naar een frisse styling voor je kledingzaak? Ook voor het mixen en matchen van de collecties in jouw winkel kan je op mijn ondersteuning rekenen. Ik ontferm me over zowel paspoppen als kledingrekken om ervoor te zorgen dat je klanten niet één stuk, maar een volledige outfit mee naar huis nemen.

 

 

  • Interieur

 

Verhuur je een vakantiehuis of B&B en heb je aantrekkelijk beeldmateriaal nodig voor de promotie? Of wil je een sfeervolle setting creëren voor de verkoop van je huis? Met de juiste aankleding zorg ik ervoor dat jouw interieur er picture perfect uitziet zodat je gasten of kandidaat-kopers meteen verkocht zijn. Je zal versteld staan hoe bloemen en verfijnde decoratiekeuzes jouw ruimte kunnen opfleuren.

 

 

  • Personal shopping

 

Kom jij de paskamers vaker uit met meer stress dan goede outfits? Ik leer je graag de kunst van efficiënt shoppen en neem je mee naar (maximum) drie winkels op zoek naar een stijl die jou op het lijf geschreven staat. We selecteren samen enkele kledingstukken die niet mogen ontbreken in jouw garderobe, waarbij ik je ideetjes meegeef over verschillende combinatiemogelijkheden.

 

Styling nodig?
<Vraag vrijblijvend een offerte aan> (naar contactpagina)

 

SEO title: Mode- en interieurstyling met persoonlijkheid | Céline Laridon
SEO description: Op zoek naar styling met net dat tikkeltje meer? Reken op Céline Styling voor jouw fashion shoot of een frisse aankleding van je zaak of interieur.

Middel 1.png

Céline Laridon | Wenduinesteenweg 57 | 8421 De Haan

 BTW BE0832.058.080 

|