STYLING

Esther0836.jpg

Fashion & beauty

 

Come on, vogue! Als modestyliste is het mijn tweede natuur om uit te pakken met verrassende kledingcombinaties. Ik heb altijd zin in een modeshow of fotoshoot en bereid zorgvuldig alle looks voor. In samenwerking met een professioneel team van visagisten, foto- en videografen maak ik het plaatje helemaal af.

 

Personal Styling 

Kom jij de paskamers vaker uit met meer stress dan goede outfits? Ik leer je graag de kunst van efficiënt shoppen en ga samen met jou op zoek naar een stijl die jou op het lijf geschreven staat. We selecteren samen enkele kledingstukken die niet mogen ontbreken in jouw garderobe, waarbij ik je ideetjes meegeef over verschillende combinatiemogelijkheden.

 

 

 

Interieur

 

Verhuur je een vakantiehuis of B&B en heb je aantrekkelijk beeldmateriaal nodig voor de promotie? Of wil je een sfeervolle setting creëren voor de verkoop van je huis? Met de juiste aankleding zorg ik ervoor dat jouw interieur er picture perfect uitziet zodat je gasten of kandidaat-kopers meteen verkocht zijn. Je zal versteld staan hoe bloemen en verfijnde decoratiekeuzes jouw ruimte kunnen opfleuren.

 

 

 

Styling nodig?


Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

03042020_Royau_Chape_Deinze_©Annick_Ver