top of page
BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN STYLING VOOR VASTGOED

AGENCE DU COQ GAAT VOOR BEDRIJFSFOTOGRAFIE IN STIJL

Agence De Coq

WAAR VASTGOEDMAKELAAR TINE BEIRENS NOOD AAN HAD

Zaakvoerder Tine kwam bij mij te rade om haar fotoshoots te begeleiden en stylen. Ze wilden enerzijds realisaties, maar anders ook haar team in de kijker zetten. Ik ging aan de slag en kwam op de proppen met pareltjes van foto’s.

HOE GA IK TE WERK?

WAT DE KLANT ZELF HEEFT ERVAREN

Ik liet elke vakantiewoning in dezelfde sfeer fotograferen, zodat het één mooi geheel vorm op de website. We zetten de woning in de kijker, zorgden voor sfeerbeelden van de ligging en zetten zelfs drone shots in. Agence Du Coq had geen tijd om dit allemaal zelf te regelen. Daarom stak ik m’n handen uit de mouwen. De beelden zijn voor Agence Du Coq een extra troef. Nu vragen de eigenaars van de vakantiehuizen zelf wanneer hun huis nieuwe foto's zal krijgen. Dat is een mooi compliment.

“Wij werken samen met Céline voor onze afdeling vakantieverhuur en personal branding. Vanaf de eerste fotoshoot zaten we meteen op dezelfde golflengte. Zo is haar vermogen om de essentiële kenmerken van onze vakantieverblijven te identificeren en deze als uitgangspunt te gebruiken voor de reportage is opmerkelijk. Voor de fotoreportage van ons kantoor en de medewerkers heeft zij de gave om iedereen onmiddellijk op zijn gemak te stellen.”


“Voor interieurfotografie van vakantiepanden maakt Céline gebruik van decoratie uit het pand zelf om een realistische sfeer te creëren, en ze neemt ook de verantwoordelijkheid voor het inrichten en opruimen op zich. Haar instructies aan de zorgvuldig gekozen fotograaf resulteren in boeiende en treffende beelden. Zelfs mij, die de accommodaties door en door kent, weet ze nog steeds te verrassen met haar inzicht. Haar persoonlijke en professionele aanpak komt sterk overeen met onze benadering als vastgoedkantoor, waarbij we elke klant individueel en met zorg behandelen. “

OOK OP ZOEK NAAR HET TOTAALPLAATJE?

Laten we samen kijken hoe we jouw bedrijf nog beter in de kijker kunnen zetten, volgens jouw noden.

bottom of page