top of page
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-100.JPG

OVER CELINE LARIDON STYLING

NIET MEER KOPEN, MAAR BEWUSTER

Een miskoop is snel gemaakt en dat komt niet zozeer doordat het een ‘slecht’ stuk is. Je weet alleen niet hoe je het kan combineren. Ik wil je graag inspireren én vooral tonen hoe je huidige kleerkast met de aankoop van slechts enkele nieuwe stukken volledig kan omtoveren. Tijdloos, seizoensloos en toch 100% in de mode. Daar gaan we voor. 

STYLING

STYLING

"IK WIL TONEN DAT HET ANDERS KAN EN DAT MEER KOPEN NIET DE OPLOSSING IS"

Ik ben gepassioneerd door mooie dingen. Dit kan heel simpel en onbetaalbaar zijn zoals een ochtendloopje met opkomende zon, een wandeling in de natuur, maar uiteraard evengoed door mode, inspirerende interieurs, mooie boeken en fotografie. 

CELINE LARIDON, OOG VOOR STIJL EN DETAILS

Als Personal Stylist begeleid ik vrouwen en mannen naar een overzichtelijke kast volgens het principe: buy less, choose well. Voor mij gaat personal styling om zoveel meer dan de kledij. Het is een gevoel van zelfvertrouwen, rust in je hoofd, je goed voelen in wat je draagt. Door ruimte te maken in je kast, komt er ruimte in je hoofd. 

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-81.JPG
WhatsApp Image 2024-04-23 at 13.12.27.jpeg

Ik ben een trotse mama, liefdevolle partner, warme vriendin, maar naast al deze rollen ben ik vooral een vrouw met ambitie. Ik streef naar uitmuntendheid in mijn werk en wil andere gedreven mensen helpen om dit uit te stralen. We weten allemaal dat echte schoonheid vanbinnen zit en dat we toch zo snel een eerste indruk van iemand maken. Laten we die uitstraling gewoon matchen met wie je bent. Dat zorgt alleen maar voor meer schoonheid én die extra boost kan ook geen kwaad.

Met meer dan 15 jaar ervaring in Styling en shoots, voel ik snel aan hoe we jouw bedrijf of merk het best in beeld brengen. Mijn klant weet hoe belangrijk het is om te blijven investeren in mooi, stijlvol en duurzaam beeldmateriaal, maar de tijd ontbreekt hen om het allemaal geregeld te krijgen. Ik ontzorg jou in alle stappen van dit proces met als resultaat beeldmateriaal die aantoont dat je een professioneel bedrijf bent met oog voor detail en hierdoor vertrouwen uitstraalt naar jouw potentiële klanten.

PERSONAL STYLING & BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wil je graag een nieuwe uitstraling geven aan jezelf of heeft jouw beeldmateriaal een upgrade nodig? Neem contact met me op of lees meer over m’n diensten.
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-93.JPG

STYLE RESET

Ontdek meer

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-33.JPG

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Ontdek meer

bottom of page