top of page
PERSONAL STYLING & BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR APOTHEKERS

VAN BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR SOCIALE MEDIA TOT EEN VOLLEDIGE (PERSONAL) STYLING BIJ APOTHEEK VANDENBROEK

Apotheek Vandebroek

WAAR HAD HANNE NOOD AAN?

Wat startte met een aanvraag voor de styling van de apotheek voor de social media, mondde uit tot iets veel groter. Een transformatie van zowel het interieur van de apotheek als de kledingkast van apothekeres Hanne. We begonnen toch met een make-over van de apotheek én gingen daarna over tot bedrijfsfoto’s voor de socials. Een verandering die hen zoveel bijbracht.

WELKE INTERIEURVERANDERINGEN KWAMEN ER IN DE PRAKTIJK?

PERSONAL STYLING VOLGENS HANNE'S EIGEN LOOK

De apotheekruimte was zichzelf wat ontgroeid en Hanne en haar team gebruikte de ruimte niet efficiënt genoeg. Dat voelden ze zelf zo aan. De opbergruimte voor de medicijnen was voor hen zo onoverzichtelijk dat ze altijd een rommelig gevoel ervaarden. Ik deed een volledige analyse naar sfeerbeleving, de positionering van de producten, de belettering en zichtbaarheid … Hier maakten we aanpassingen die meteen voelbaar waren. We verplaatsen de make-uphoek en transformeerden deze naar een beauty bar. Het resultaat? Meteen meer verkoop van make-up.

Tijdens de nauwe samenwerking, vertelde Hanne me ook dat ze vaak zo hard twijfelt over welke kledij ze moet aantrekken. Ze weet niet wat ze moet kopen en trok ze toch haar stoute schoenen aan, dan eindigt het vaak met: ‘waarmee moet ik dit nu combineren?’ Een dure miskoop dus. Dit waren allemaal ‘alarmbellen’ voor mij. Toen ik haar de Style Reset voorstelde, was ze meteen enthousiast. We keken samen welke stukken niet meer pasten in haar kledingkast én kochten nieuwe kledij die multicombineer is. Tijdloze stukken die passen bij haar look én haar nog zelfzekerder maakten. Gedaan met tijd verspillen. Hanne weet nu beter wat haar staat én kan zelf - zonder twijfels - haar outfits in oogopslag samenstellen. Als dat geen transformatie is.

OOK NOOD AAN EEN STYLINGTRANSFORMATIE?

Wil jij jouw social media restylen met passende bedrijfsfotografie, jouw interieur aanpassen of jouw unieke stijl terug naar boven halen met een personal styling? Neem contact met me op en dan vinden we samen een oplossing.

bottom of page