top of page
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-77_edited.jpg

PERSONAL STYLING & SHOPPING DIE JE UITSTRALING OP PUNT ZET

KIES VOOR EEN STYLE RESET

Zet met personal styling & shopping de eeuwige twijfel voor de kleerkast om naar een snelle en makkelijke outfitkeuze die je laat voelen zoals jij wil. Kledij is een vorm van expressie, niet frustratie. Vanaf nu zit jouw kledij als gegoten. Die extra complimentjes komen vanzelf.

STYLING

STYLING

JE UITSTRALING KLOPT NIET MEER

Of je het nu wil of niet, mensen slaan een eerste indruk op van wie je bent. Maar wat als jouw uitstraling niet (meer) past bij wie jij echt bent? Enkel en alleen omdat je moeite hebt met een outfit kiezen. Daar wil jij verandering in brengen. Tijd om het heft in handen te nemen. Laat je stylen en (her)ontdek niet alleen je stijl, maar ook die vergeten kledingstukken, achteraan in je kast.  

ALTIJD IN STIJL MET TIJDLOZE OUTFITS

Stel je voor dat elke kledingaankoop een bewuste keuze is. Een outfit die je niet alleen lang kan dragen, maar ook perfect bij jou past, die je keer op keer met plezier draagt en moeiteloos kunt combineren. Met mijn expertise hoef je deze uitdaging niet alleen aan te gaan. Laat je stylen en straal zelfverzekerdheid uit. Het gaat niet alleen om iets kopen, maar om het juiste te kopen.

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-103.JPG

IS EEN PERSONAL STYLING & SHOPPING IETS VOOR MIJ?

Een vraag die veel vrouwen mij stellen. Een styling kan nooit kwaad, maar het kan echt een wereld van verschil brengen als je de volgende situaties wekelijks ervaart:

Je wil geen tijd meer verspillen met kledij kopen, want daar doe je uren over. Je vindt het gewoon niet makkelijk om te shoppen. Dat resulteert niet alleen in veel tijdverlies, maar ook in dure miskopen.

Je vindt het moeilijk om je kledij te combineren. Daardoor klinkt het vaak als: ‘ik heb niets om aan te trekken’ of ‘wat moet ik nu weer dragen op dat trouwfeest, het etentje met vrienden, de communie van m’n kind, het familiefeest …’

Je voelt je goed en bent zelfverzekerd, maar dat kan je niet doortrekken in je kledij. Daar wil je verandering in brengen. 

Kledij is een vorm van frustratie geworden, eerder dan een manier om jezelf uit te drukken. 

Jouw rol, leven of lichaam is veranderd (een nieuwe job, net mama geworden, een scheiding of een herstel van een (langdurige) ziekte …) en je huidige outfits passen niet meer bij wat je wil uitstralen. Je wil jezelf een nieuwe uitstraling geven. 

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-96.JPG
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-86.JPG
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-45.JPG
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-75.JPG

“Céline nam mijn kleerkast onder handen en liet me zien hoe ik mijn bestaande kleding op een nieuwe en leuke manier kan combineren. Werken met haar geeft je een boost en helpt je aan een frisse en stijlvolle look. Dikke dankjewel Céline!”

TIJD VOOR SEIZOENSLOZE OUTFITS MET STUKKEN DIE JE EINDELOOS KAN COMBINEREN

Ja, dat is geen utopie. Het kan. Tijd om de stukken die je nooit draagt in je garderobe boven te halen of voor eens en altijd vaarwel te zeggen. Ik geloof dat minder kledij, gelukkiger maakt. Meer overzicht in je kast, brengt rust in je hoofd. Een kledingkast met kledij die jou aanspreekt, tijdloos is én vooral altijd in de mode blijft. Het kan en ik zal het je hierin begeleiden met persoonlijke styling.

KIES VOOR EEN VOLLEDIGE

STYLE RESET

Voel je dat het tijd is voor verandering? Dit mag je verwachten van de Style Reset ervaring:
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-40.JPG

1

GET TO KNOW YOUR STYLE

We starten met het get to know your style-gesprek. Dit is een voorbereidend gesprek. We gaan dieper in op jouw smaak, stijl, voorkeur. Ik krijg een beter zicht op je kleerkast en vorm me zo een beter beeld over hoe ik je het best style.  

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-18.JPG

2

CLOSET DETOX

We gaan door jouw huidige kledingkast. Zo leer ik je pas echt kennen. Welke kledij draag je nu? Wat blijft liggen? Waar voel je je goed in? Welke essentiële stukken missen er?

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-36.JPG

3

PERSONAL SHOPPING

Time for some shopping. Ik ga op zoek naar kwalitatieve stukken die passen bij jouw stijl. Ook hier gaan we voor duurzaamheid: waar voel jij je goed in én wat kan je eindeloos combineren?

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-15.JPG

4

STYLING

Met je nieuwe of bestaande kledij houden we een mix&match. Hoe kan je alles combineren? Waar let je op én vooral hoe kan je het zelf doen?

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-34.JPG

GUN JEZELF EEN STYLE RESET

Onze Style Reset staat 2x per jaar open (beperkte plaatsen). Wil je erbij zijn of je alvast inschrijven voor een volgende editie? Plan dan een kennismaking met me in.

Jouw investering? €1495* excl. btw
+ kilometervergoeding vanaf De Haan

*Je betaalt €250 voorschot bij het boeken van je Get to know your style-gesprek

EDITIE ZOMER 2024

EDITIE HERFST - WINTER 2024

Met warmte en stijl naar een vernieuwde ik

Vanaf het eerste moment voelde ik een klik, dankzij jouw warmte en enthousiasme. Je voelt perfect aan welke stijl bij mij past en houdt altijd de focus tijdens onze shopping trips. Je eerlijkheid en oprechtheid maken het shoppen niet alleen leuk, maar ook effectief. Plus, het document en de foto's die je maakt van mijn outfits helpen me elke dag weer snel de juiste keuze te maken.

Als jonge mama hielp je me mijn kledingkast echt te transformeren. Je leerde me bewuster te kopen en te focussen op kwaliteit en essentiële basics. Je hebt niet alleen mijn garderobe vernieuwd, maar ook mijn zelfvertrouwen en mijn glimlach een boost gegeven. Jouw oog voor detail en je toewijding hebben mij geholpen het beste in mezelf naar boven te halen. Dankjewel voor alles!

Iedereen verdient een Céline Laridon in z'n leven

Céline heeft als styliste zoveel meer rust en eenvoud in mijn leven gebracht. Ze luistert altijd naar mijn wensen en helpt mij om mijn eigen stijl opnieuw te ontdekken, zonder iets op te dringen. Van het herinrichten van mijn apotheek tot het transformeren van mijn huis en kleerkast, haar professionaliteit en enthousiasme maken elke ruimte mooier. Iedereen verdient een Céline in zijn leven!

- Hanne, 40 jaar, apotheker

- Sophie, 44 jaar, bediende

"Bedankt om me vandaag meer zelfvertrouwen te geven"

"Bedankt voor je advies en de mooie stukken."

"Alles super veel complimenten gekregen"

WhatsApp Image 2024-04-26 at 18.03.01 (1).jpeg

IK WIL TONEN DAT HET ANDERS KAN EN DAT MEER KOPEN NIET DE OPLOSSING IS

Uiteraard hou ik van kledij, styling en alles wat de mens mooier maakt. Het is een vorm van uitdrukking. Maar waar ik nog het meeste van hou, is hoe je met een minimum aantal stukken, je volledige garderobe kan veranderen. Ik wil tonen dat je niet elk seizoen een nieuwe kleerkast nodig hebt. Door het juiste te kopen, kan je winter/zomer jouw kledingstukken multicombineren. Dat is pas een eye-opener. Laten we voor makkelijk en praktisch gaan, én ja, dat kan ook modieus. 

Styliste Céline Laridon

"Jij hebt mijn leven al veel mooier gemaakt"

WhatsApp Image 2024-04-26 at 18.03.02.jpeg

'Ik was nog altijd excited van de metamorfose!"

WhatsApp Image 2024-04-26 at 18.03.01.jpeg

"Leuk om mijn team zo blij te zien"

WhatsApp Image 2024-04-26 at 18.03.00.jpeg
 • Ik twijfel nog of het iets voor mij is
  Als je graag eerst even met me wil bellen, kan je altijd een gratis kennismaking inplannen.
 • Zal ik na de styling zelf mijn kledij kunnen combineren?
  Ja, zeker. Tijdens de Reset Styling leer ik je de basics, zo kan jij later zelf aan de slag. Tijdens het pasmoment neem ik ook foto’s. Zo kan jij altijd even terugkijken en zien hoe wij het samen combineerden. Dat is handig als het even snel moet gaan.
 • Kopen we alleen merkkleding?
  Ik ga vaak voor een combinatie van merkkledij en stukken uit ketens. We kijken eerst en vooral naar welke stukken je hebt liggen en gaan daarna pas over tot de aankoop. Wanneer ik merk dat je enkele basics nodig hebt, kan dat gerust bij de commerciële winkels. Wat we ook kopen, het is kwaliteitsvol, bewust en ligt 100% in lijn met wie jij bent.
 • Wat als we niets vinden?
  Wees gerust. Ik heb een ruime kennis van winkels, modellen en kledingstukken dat er vast en zeker wel iets voor jou tussen zit.
 • Zit het budget van de kledij reeds in de prijs van het pakket?
  Nee, de aankoopprijs van de kledij zit niet inbegrepen in de prijs en laat ik rechtstreeks door jou betalen. Geen zorgen, ik leg je stap voor stap uit hoe we dit doen en niet alle kledingstukken hoeven we te houden.
 • Welk budget moet ik voorzien om te shoppen?
  Dat hangt af van kast tot kast. Zijn het basics of heb je meer nodig? We bekijken sowieso eerst de eigen kast met bestaande kledij. We bespreken dit samen wat mogelijk is. Het is aan jou om te bepalen wat je budget is. Daarnaast geef ik advies wat er het meest nodig is en wat je later kan kopen.
 • Gebeurt het shoppen online of offline?
  Dat hangt af van klant tot klant. Wanneer ik offline shop vraag ik meestal om mee te gaan, dan kan ik jou on the spot stylen. Koop ik eerst online, dan kom ik bij je langs met de gekochte kledij en passen we daar alles samen. Na ons kennismakingsgesprek beslis ik welke optie er het best past bij jouw noden.
 • Hoe ziet de Style Reset er net uit?
  Het traject start altijd met een online Get to know your style-gesprek van dertig minuten. Na dit gesprek krijg je een mail om je Closet Detox aan huis in te plannen in mijn agenda (deze zijn steeds op dinsdag, donderdag of vrijdag van 9 - 13u) Tijdens de Closet Detox gaan we samen door je kast om deze te optimaliseren. Zo worden tekorten ontdekt en leer je meteen nieuwe combinaties maken met je eigen kledij. Tijdens de Closet Detox leggen we een personal shopping dag vast en ook hoe we de styling gaan aanpakken. Ook bevat het traject WhatsApp ondersteuning voor al je styling vragen.
 • Hoe werkt de betaling?
  We starten altijd met een Get to know your style-gesprek van dertig minuten. Bij het inplannen betaal je €250 excl. btw voorschot. Hoe je het restbedrag (€1245 excl. btw) wil betalen, bespreken we tijdens het gesprek.
 • Kan ik ook een aparte Closet Detox boeken?
  Dat kan zeker. Een Closet Detox kan je het hele jaar door boeken aan 595 euro exclusief btw.
 • Zet jezelf in de spotlights met een fotoshoot
  Heb je een bedrijf en wil je van de gelegenheid en expertise gebruik maken om een businesshoot te houden? Of wil je ontzettend graag jezelf een shoot cadeau doen? Boek dan als extra een fotoshoot. Uiteraard krijg je er personal styling met make-up bij en ga ik op zoek naar een locatie. Dit zijn de opties: ​ Minishoot (1u): + €650 excl. btw Premiumshoot (3u): + €1250 excl. btw
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-12.JPG

GEWOON OMDAT JE HET VERDIENT

Jij verdient het om jezelf terug in de spotlights te zetten. Jij verdient een extra helpende hand om je outfits even op punt te zetten. Het voorkomt een hoop frustratie en tijdverlies, maar vooral een boost in uitstraling. En dat verdien jij echt.

bottom of page