top of page
BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR REALISATIES VAN ARCHITECTEN

STYLING EN FOTOGRAFIE VAN REALISATIES BART FRANCOIS ARCHITECTEN

Bart François Architecten

WAAR HAD BART NOOD AAN?

Het architectenbureau van Bart François had een gebrek aan professioneel beeldmateriaal en verouderde online aanwezigheid. Ze wilden dus hun realisaties meer in de kijker zetten én hier en daar een restyling doen van hun mediakanalen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging aan de slag.


“Céline heeft ons zo hard ontzorgd. Van A tot Z heeft ze de leiding genomen over ons visueel plaatje.”

HOE HEB IK DIT AANGEPAKT?

HOE DE KLANT HET ERVAART?

Ik zette mijn netwerk in om een geschikte websitebouwer te vinden, die alles op punt zette en bleef opvolgen. Vanaf daar was het een kwestie van het social media platform op te frissen met professionele beelden. Tijd om beelden te maken van hun realisaties.


Ik plande de shoots, volgde alles op, verplaatste data bij slecht weer … Kortom: een naadloze ervaring voor zowel m’n klant als hun klanten stond centraal. Door deze aanpak konden we niet alleen de website en social media upgraden, maar ook de klant voorzien van professioneel beeldmateriaal en digitale ondersteuning die hun bedrijf naar een hoger niveau tilde. Ja, extra volgers kwamen er zeker bij.

Vanessa, werkneemster van Bart François Architecten vertelt: Céline heeft ons zo hard ontzorgd. Van A tot Z heeft ze de leiding genomen over ons visueel plaatje. Ze belt de klanten, ze regelt de fotograaf, ze post online. Ze neemt echt alles uit handen. Zo voorziet zelfs een kleine attentie voor de klant waar we gaan shooten. Ze denkt aan alles.”


“Daarnaast is Céline een echte klassevrouw”, gaat Vanessa verder. Ze voelt zich in veel sectoren thuis. Ze is sociaal, spontaan, professioneel (en uiteraard modieus) en is vooral héél hands-on. We begonnen samen te werken in maart en sindsdien draait alles gewoon op volle toeren. Ik hoef mij geen zorgen te maken. De sociale media én fotografie lopen en dat is gewoon fantastisch.”

TIJD VOOR ONTZORGING?

Ook jouw totaalprojecten in beeld brengen met bedrijfsfotografie ? Neem contact met je op en dan bespreken we samen hoe ik jou en je team tijd kan besparen.

bottom of page