top of page
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-33.JPG

PROFESSIONELE BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN -VIDEOGRAFIE

BESPAAR TIJD EN VERHOOG JE ZICHTBAARHEID

Heb jij nood aan nieuw beeldmateriaal (foto’s en/of video’s) voor je website, sociale media of marketingmateriaal van je bedrijf maar heb jij (of heeft je team) simpelweg geen tijd om alles uit te zoeken en te plannen? Zoek niet verder. Bij Céline Laridon Styling ben je aan het juiste adres.

BEDRIJF

BEDRIJF

JE KAN NIET OVERAL  BIJ ZIJN

Een bedrijf leiden, meedraaien met de productie, contacten onderhouden én daarbij nog even (snel) beeldmateriaal voor je marketingkanalen in orde brengen? Geef toe, dat is wat te veel van het goede. Als zaakvoerder heb je geen tijd om het reilen en zeilen van een fotoshoot te leiden, laat staan te plannen. Uit handen geven is dan een logische keuze.

EEN STYLISTE DIE DE TAKEN OVERNEEMT

Schakel een styliste in, die je van A tot Z ondersteunt met de bedrijfsfotografie - en videografie. Iemand die luistert naar je noden en vervolgens de uitstraling kan weergeven op beelden. Zo bespaar jij en je team tijd en zorgen uit én krijg je beeldmateriaal dat volledig voldoet aan het plaatje. Dat klinkt niet te goed om waar te zijn.

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-40.JPG

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN -VIDEOGRAFIE?

Ervaring en professionalisme staan buiten kijft. Daar kan je altijd op rekenen. De ondersteuning hangt af van jouw individuele nood. Heb jij zelf een fotograaf/videograaf en wil jij allen styling ter plaatse? Dat kan. Ook een helpende hand met de planning is een optie. Of wil jij alles van A tot Z alles uit handen geven? Ik sta voor jou en je team klaar als extra teamlid. Laten we samen kijken wat er mogelijk is.

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-33.JPG
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-21.JPG
CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-38.JPG
b7b4d594-081a-4831-b7a3-9b0fd64cdfed.JPG

“Céline heeft ons zo hard ontzorgd. Van A tot Z heeft ze de leiding genomen over ons visueel plaatje. Ze belt de klanten, ze regelt de fotograaf, ze post online. Ze neemt echt alles uit handen. Zo voorziet zelfs een kleine attentie voor de klant waar we gaan shooten. Ze denkt aan alles.”
- Vanessa van Bart François Architecten.

BEELDEN OP MAAT VAN JOUW BEDRIJF

Als ervaren styliste gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en -videografie, begrijp ik de uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd. Mijn doel is om jou te ontzorgen en te zorgen voor een vlotte, professionele fotoshootervaring, van begin tot eind. Dat ik goed in de omgang ben, dat is handig meegenomen. Zeker wanneer ik in contact kom met jouw klanten om een shoot te plannen of met je medewerkers om de taken te bespreken. Dan haal ik mijn vriendelijkheid en vlotheid extra naar boven.

Ze investeert tijd en energie om een goed doordacht concept te leveren, wat haar diensten het prijskaartje meer dan waard maakt. Met oog voor zowel globale als detailgerichte fotografie is Céline de go to om jouw totaalprojecten in beeld te brengen.”
Kevin, zaakvoerder L’ombre.be

ONTDEK DE TOTAALPROJECTEN

LHOMBRE-WEB-3212.JPG

L'OMBRE

LEES MEER

039-AgenceDuCoq-Copyright-AnilaCoba-WEB.jpg

AGENCE DU COQ

LEES MEER

0013-BartFrancois-CopyrightCOBAPhotography-WEB.jpg

BART FRANCOIS

LEES MEER

0018-GHBV-27052021-CopyrightCOBAPhotography-WEB.jpg

GRAND HOTEL BELLE VUE

LEES MEER

CelineStyling-HR-©Buro-Bonito-31.JPG

VRAAG VRIJBLIJVEND JE OFFERTE AAN

Geen tijd te verliezen. Kies voor meer tijd en geniet niet alleen van een stressvrije shoot, maar ook van indrukwekkende foto’s of video’s die je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vrijblijvend contact op en dan vinden we samen een oplossing. 

bottom of page