top of page
BEDRIJFSFOTOGRAFIE & STYLING NA REBRANDING

EXCLUSIEVE SPOTLIGHT OP L'OMBRE

L'ombre

WAAR HAD KEVIN VAN L'OMBRE NOOD AAN?

Nadat L’Ombre een volledige rebranding onderging, kwamen ze bij mij aankloppen om dit nieuw merkverhaal in de kijker te zetten. Hun oud beeldmateriaal paste niet meer bij de vernieuwde stijl. Tijd voor nieuw en passende foto’s om hun nieuwe identiteit kracht bij te zetten.

EFFICIËNT EN DUURZAAM BEELDMATERIAAL, HOE PAK JE DIT AAN?

HOE DE KLANT HET ERVAART

Alles start met … luisteren. Uit het gesprek én de inzichten van de nieuwe rebranding, voelde ik aan dat een combinatie van beelden van realisaties bij klanten en het bedrijf zelf de perfecte balans zou zijn voor L’ombre. De klant wou immers beeldmateriaal die ze toch enkele tijd kunnen gebruiken. Zo geschiedde.


Ik ging met een fotograaf langs bij verschillende klanten en verzorgde het project van A tot Z: van het contact tot de styling en de oplevering van de beelden. Door een zorgvuldig geplande aanpak, zorgen ik ervoor dat elke fotoshoot een vlotte en fijne ervaring is voor de klant, met aandacht voor detail en respect voor hun tijd. De klant hoeft zich nergens mee bezig te houden en krijgt beeldmateriaal volgens hun wensen.


“Wanneer je alleen een fotograaf stuurt, kan je soms maar enkele beelden gebruiken. Bij Céline gebruik je ze bijna allemaal. Dat is een gigantische meerwaarde.” Kevin, zaakvoerder L’ombre.

Kevin, eigenaar van L’Ombre vertelt: “Céline biedt een complete ontzorging, waarbij ze niet alleen zorgt voor de decoratie en attenties voor de klant, maar ook het regelen van alles rondom de fotografie op zich neemt. Haar grondige begrip van klantbehoeften resulteert in foto's die perfect aansluiten bij onze stijl. Wanneer je alleen een fotograaf stuurt, kan je soms maar enkele beelden gebruiken. Bij Céline gebruik je ze bijna allemaal. Dat is een gigantische meerwaarde.”


“Ze investeert tijd en energie om een goed doordacht concept te leveren, wat haar diensten het prijskaartje meer dan waard maakt. Met oog voor zowel globale als detailgerichte fotografie is Céline de go to om jouw totaalprojecten in beeld te brengen.”

TIJD VOOR ONTZORGING?

Ook jouw totaalprojecten in beeld brengen met bedrijfsfotografie & styling? Neem contact met je op en dan bespreken we samen hoe ik jou en je team tijd kan besparen.

bottom of page