top of page
PERSONAL STYLING VOOR ZAAKVOERDERS

PERSONAL STYLING VOOR ZAAKVOERDER CHARLOTTE FEYS

Charlotte Feys

WAAR HAD CHARLOTTE NOOD AAN?

In eerste instantie contacteerde Charlotte mij om haar fotoshoot van haar zaak te stylen. Charlotte wou duurzame beelden die ze zowel op haar website en social media kon plaatsen. Daar hoorden ook foto’s van haar bij … Maar wat zou ze aantrekken? Charlotte voelde dat het ook daar tijd was voor wat verandering. Haar kledij paste al lang niet meer bij het vertrouwen en de professionaliteit die ze wil uitstralen. Je zelfzeker voelen is één ding. Het uitstralen is iets anders. Ze nam mij onder de arm én ik ging naast de fotografiestyling ook over tot een Closest Reset.


“Céline pakte mijn kleerkast onder handen en liet me zien hoe ik mijn bestaande kleding op een nieuwe en leuke manier kan combineren.”

HOE BEN JE TE WERK GEGAAN?

HOE DE KLANT HET ERVAART

Tijdens de shoot heb ik Charlotte begeleid, met een duidelijke planning en focus op een high-end resultaat om prachtige foto's te creëren voor haar bedrijf. Voorafgaand aan de shoot begeleide ik haar met een personal styling sessie. Niet alleen kozen we kledij uit voor de shoot, het ging ook veel verder dan dat. We focusten op kledij die ze daarna ook kon dragen. Die beter paste bij haar levensstijl en vooral dat ze zelf kan combineren. Dat spreken we echt over een duurzame combinatie. Buy less, choose well.

“Ik ben heel blij dat ik Céline heb leren kennen. Ze is niet alleen een super styliste, maar ook een enthousiast en vrolijk persoon die je meteen een goed gevoel geeft. Ze heeft me geholpen met de styling voor de fotoshoot voor mijn website en wist precies welke outfits bij mij en mijn persoonlijkheid pasten. Ook heeft ze mijn kleerkast onder handen genomen en me laten zien hoe ik mijn bestaande kleding op een nieuwe en leuke manier kan combineren. Céline is een echte professional die weet wat ze doet en veel tips en advies geeft. Werken met haar geeft je een boost en helpt je aan een frisse en stijlvolle look. Dikke dankjewel Céline! 🫶 🌟 🙏”

WIL JIJ OOK HULP VAN EEN PROFESSIONAL?

Geef me een seintje en dan bekijken we hoe we jouw beeldmateriaal naar een volgend niveau kunnen tillen. Een personal styling toevoegen mag altijd.

bottom of page